Hans_Elo

Blue-Y en Medicine for Business werken samen aan vraagstukken voor de gezondheidszorg. 13 augustus jongstleden werd de samenwerking bekrachtigd.

“In het afgelopen jaar heeft Medicine for Business zich bewezen als serieuze start-up in de ‘Data driven healthcare’ sector. Wij zijn betrokken bij een aantal prachtige projecten o.a. in het Erasmus MC, maar we zien nog veel meer vraag naar kennis over ‘sturen op data in de zorg’. Daarom is Medicine for Business de samenwerking aangegaan met Blue-Y. Onder andere advies, coaching en (interim)management zit in hun portfolio en is daarmee een prachtige aanvulling op de werkzaamheden van Medicine for Business. Samen met Blue-Y kunnen wij onze klanten nog beter (op operationeel én strategisch niveau) helpen met hun vraagstukken over ‘sturen op data’.”

Deel dit bericht

Share on linkedin
Share on twitter
Close Menu